Skulle du vilja vara med om att bli bland de första framgångsrika husbåtsuthyrningsföretagen i Sverige?

Marknaden för fridluft & båtliv har de senaste åren ökat markant i Sverige och om man ser till framtiden så lär det inte bli mindre bokningar på våra svenska fritids- och båtanläggningar. På grund av pandemin har folk upptäckt att man inte behöver åka utomlands för att få en kvalitetssemester. Konceptet med husbåtsuthyrning är helt nytt för den svenska marknaden och lär bli en mycket bra affär för en franchisetagare av en Villa Marin Husbåtsuthyrning.

Vi som Franchisegivare förser dig med allt du behöver för din framgångsrika husbåtssuthyrningsverksamhet, inklusive hitta en uthyrningsbas / marina i ditt område, träning av företagsledning och personal, koncept, programvara, kunskap, kontirnuerlig utbildning, support, omedelbar tillgång till nationella och internationella uthyrningskanaler och så mycket mer. Vår lättstartade franchisemodell gör det enkelt att komma in i ditt professionella husbåtsuthyrningsföretag. Förutom våra välutrustade husbåtsmodeller och professionella kundservice kan alla hyreskunder av en Villa Marin Husbåt njuta av en oförglömlig semesterupplevelser till en hyreskostnad likvärdig en hotell vistelse.

Note: Det krävs en minimal arbetstid för att driva och underhålla en Villa Marin Husbåtsuthyrning. Att driva en Villa Marin Husbåtsfranchise kan vara en perfekt kombination med att äga en husbåt för eget bruk och hyra ut husbåten periodvis för att täcka upp
amortering / räntekostnader, båtuppställning, underhåll mm. När du själv vill nyttja båten bokar du bara båten på Villa Marins bokningssida och då kommer det upp på alla nationella och internationella bokningskanaler att båten helt enkelt är bokad. Du betalar inte någon Royalty fee när du använder båten för eget bruk.

Vad kostar det att öppna en husbåtsfranchise och vad får jag?

Franchise Fee (engångskostnad):
1 – 3 Husbåtar      150,000:-
4 – 8 Husbåtar      200,000:-
9 >                           250,000:-
 

Vilket inkluderar:

  • Användning av Trademark
  • Hjälp att hitta en Uthyrningbas / Marina i ditt område.
  • Träning av företagsledning och personal.
  • Tillgång till intern support för alla delar utav din uppstart och drift. Nuttjande av koncept och programvara.
  • Kontinuerlig support och utbildning.
  • Operations manualer.
  • Tillgång till Nationella och Internationella uthyrningskanaler. Medverkan på gemensam hemsida.
  • Gemensam reklam, marknadsföring och PR.

Franchise Avtal/Period: 6 år med möjlighet till förlängning.
Royalty avgift: 6 % på Bruttoomsättning.
Total Kapital rekomenderat vid uppstart: 300,000:- plus husbåt/ar

Intresserad? Fyll i formuläret nedan.